Behandlingspakker

Signaturbehandling

Vi starter med Aquatic skrubb i Vichydusjen som gjør huden din fantastisk myk og glatt. Godt innpakket i et varmeteppe får du en algeinnpakning som renser kroppen for avfallsstoffer, reduserer cellulitter og tilfører kroppen din viktige mineraler og vitaminer.

Du får også en deilig ansiktsmassasje. Etter dusjen påfører vi Body Lotion og gir deg en oppmykende rygg-nakkemassasje.
2,5 timer kr. 2200,-

Din Velværedag

Først får du en effektiv skrubb for hele kroppen, etterfulgt av en velgjørende og behagelig Aromamassasje. Deretter kan du glede deg til en fantastisk fuktgivende ansiktsbehandling med rens, skrubb, massasje, serum og fuktighetsmaske. Og mens ansiktsmasken trekker inn, får du en deilig håndmassasje.
2,5 timer kr. 2200,-

Silkemyk – NYHET!

Vi starter behandlingen med en eksotisk helkroppsskrubb i Vichydusjen med sand fra Bora Bora og vanilje fra Tahiti. Vi påfører varm kroppskrem som etter en hvilepause i varmeteppe blir massert inn. Denne dypt fuktgivende behandlingen gjør huden din silkemyk. Vi avslutter med en deilig ansiktsbehandling med rens, skrubb, serum, maske og massasje.
2,5 timer kr. 2200,-

Aromamarin

Du får en grundig kroppsskrubb samt innpakning i Thalgo sine patenterte marine alger som forsyner huden din med viktige vitaminer og mineraler. Vi avslutter med en aromamassasje for hele kroppen.
2 timer kr. 1620,-

Thalgo Silhuett

Dette er en oppstrammende behandling som starter med en skrubb etterfulgt av en intensiv massasje for mage, rumpe og lår og en innpakning med aktiv oksygen. Spesialproduktene vi bruker inneholder bl.a. silicium, active oxygen og rødalgeekstrakt for oppstrammende og drenerende effekt.
1,5 timer kr. 1690,-
kur à 5 behandlinger kr. 6400,-