Coaching

Coaching er en prosessbasert samtaleform med meg som din mentor og veileder. Det passer for alle som ønsker hjelp til å håndtere utfordringer relatert til helse, jobb og diverse utfordrende livssituasjoner.

Prosessbaserte samtaler

Jeg ser det som min oppgave å motivere deg ved å stille åpne spørsmål, lytte aktivt og fokusere på mål, muligheter og løsninger.
Jeg kan hjelpe deg til å se nye perspektiver i en vanskelig situasjon og til å bli oppmerksom på dine iboende ressurser.
Jeg kan gi deg trygge forhold til å gjøre de endringene du ønsker å gjennomføre slik at du igjen kan kjenne på glede og overskudd i livet ditt.
Jeg har over 40 års erfaring som terapeut i bl.a. fysioterapi, kognitiv terapi for angst og depresjon og som NLP Lifecoach.

 

Coachingprosess med 6 konsultasjoner pluss en oppfølgingssamtale kr. 4500,-
Pris per konsultasjon etter avsluttet coachingprosess kr. 750,-

Behandling av fobier

Mange sliter med irrasjonelle redsler som kan være hemmende i dagliglivet. Det finnes mange forskjellige former for fobier. Noen er redd for enkelte dyr som hunder, slanger, edderkopper etc., mens andre er plaget av høydeskrekk, angst for å fly, tannlegeskrekk eller angst for sprøyter.

Heldigvis er det mulig å få hjelp til å få kontroll over disse plagene.

 

Pakke med 4 konsultasjoner kr. 2500,-
Pris per konsultasjon etter avsluttet pakke kr. 750,-