Spa Regina på Tranøy

godt for kropp og sjel

På Spa Regina blir du møtt av profesjonelle terapeuter som kan ta hånd om deg. Vi er her for å hjelpe deg til en bedre hverdag enten i form av velvære og avslapning eller for å få bukt med en spesiell tilstand. Vi kan veilede deg til å nå viktige mål og hjelpe deg med å finne ut hva nettopp du trenger for å få et liv du kan være fornøyd med. Kraften i havet og landskapet rundt Spa Regina ser vi som viktige ingredienser i behandlingsprosessen: bølgene som plasker i en jevn rytme innover fjærsteinene en deilig sommerdag eller som slår innover land så sjøsprøyten står høyt til værs i en vinterstorm, måkeskrik og blikkstille hav i midnattssol, vandre langs stranden… plukke småskjell…puste fritt. Lofotfjellene danner en dramatisk ramme rundt. Innomhus er det varmt og godt. La Spa Regina bli ditt pusterom i hverdagen.

Regina-Stier-Thorbergsen

Regina V. Stier Thorbergsen

Fysioterapeut, kognitiv terapeut og lifecoach

les mer

Regina eier og driver Spa Regina. Hun er privatpraktiserende fysioterapeut, kognitiv terapeut og NLP Lifecoach.
Det er også hun som holder Yogatimene og Stressmestringskursene hos oss.

Gunnhild-Storevik

Gunnhild Storevik

Massør, kroppsterapeut

les mer

Gunnhild er utdannet massasje-og kroppsterapeut med mange års erfaring. Hun tilbyr alle våre massasje- og kroppsbehandlinger samt kopping, Spa Pedikyr og voksing. Gunnhild har vært med oss helt fra starten i 2011 og er svært dyktig i sitt fag.

Jorgine-Lillehaug

Jørgine Lillehaug

Fotsoneterapeut

les mer
Jørgine har jobbet hos oss siden høsten 2020. Hun tilbyr fotsoneterapi, øreakupunktur, Auratransformasjon og energibalansering. Jørgine har jobbet som naturterapeut i godt over 20 år og er svært dyktig i sitt fag.
spa-regina-inngang
spa-regina-tranoy